Acupuncturist Alkmaar
telefoonnummer acupunctuur alkmaar 06 - 0000 0000
e-mailadres acupunctuurpraktijk alkmaar info@alkmaaracupunctuur.nl
acupunctuur alkmaar

Wat is acupunctuur?

Acupunctuur is een natuurlijke geneeswijze waarbij, door middel van het plaatsen van naaldjes op de specifieke punten op het lichaam, diverse klachten en problemen kunnen worden behandeld. Acupunctuur heeft zich sinds dat het in het vroegere China als effectieve geneeswijze werd toegepast, als zeer effectief en veilig bewezen. Je zou dus kunnen zeggen dat acupunctuur de test van tijd heeft doorstaan. Het is zelfs zo dat het aantal mensen dat wereldwijd kiest voor acupunctuur nog steeds sterk groeiende is. Hier komt nog bij dat acupunctuur steeds meer door ziekenhuizen (ook in Nederland) en door andere erkende gezondheidsinstituten wordt aangeboden.
 

Niet alleen effectief, maar ook veilig

Acupunctuur is geheel veilig. Bij de behandeling wordt namelijk gebruik gemaakt van steriele wegwerpnaaldjes. Doordat de naaldjes eenmalig worden gebruikt kunt u dus nooit een besmetting oplopen. Hiernaast worden de naaldjes niet diep in de huid geplaatst, waardoor u lichamelijk gezien geen last kan ondervinden (bijvoorbeeld in de vorm van een ontsteking) van de behandeling.
 

Acupunctuur erkend door het WHO

Acupunctuur is als volledig natuurlijke geneeswijze door de WHO (World Health Organization) erkend als een effectieve behandeling voor een breed scala aan klachten. Het WHO geeft aan dat acupunctuur volkomen veilig is en het geen bijwerkingen kent, wat bij andere geneeswijzen vaak wel het geval is.

Wanneer u graag acupunctuur wilt gebruiken naast een behandeling van een andere specialist of naast de behandeling van uw huisarts, dan is dat doorgaans goed mogelijk. Acupunctuur wordt namelijk regelmatig gebruikt om andere behandelingen te ondersteunen en zo de genezing van uw klacht te bespoedigen.
NAAM is NVA AcupuncturistNVA-geregistreerd
U kunt op korte termijn bij Acupunctuur Alkmaar terechtAfspraak op korte termijn
Doordat ik NIP lid is en BIG geregistreerd, ontvangt u vergoedingenVergoeding mogelijk

Heeft u nog vragen?

Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met mij op: contact opnemen met acupunctuur alkmaar
Als acupuncturist lid van:
acupunctuur nederland
Deel deze website: